här är jag igen.

Och en riktigt dålig bloggare har det blivit av mig. Fyy. Nåja, vi försöker igen bara.

Jullovet far förbi för full fart.

Jag har hunnit med det ena och det andra
Jag har druckit te & lyssnat på titanicmusik med Alexandra-det hör till. Och så har vi lagat drinkar och ätit knäckebröd, hah, i brist på annat. Jag har firat julafton med min kära familj. Firat juldagen med mina vänner, och lekt terapeut. Jag har haft det lugnt och skönt i Lemnäs med min honeypie. Jag har swischat fram på snowboarden för första gången år 2009 och byggt en snögubbe.

Ikväll inleds det nya året 2010. Jag och syster yster ska ordna sitz för vännerna. gott nytt år på er alla!



snön faller vit

sista veckan inleds imorgon före jullovet, och det ska bli så skönt! åh juulen! Ser speciellt fram emot julafton (såklart), juldagen (som skall firas tillsammans med några favoriter) och så nyåret förstås! Kul kul cykelhjul säger jag.

Under det här veckoslutet har jag bl.a. gått på julmarknaden (inhandlat två julklappar) och så har jag socialiserat mig en hel del. Idolfinalen såg jag hos familjen Ehrstedt och på lördagen åt jag middag med mam+pap+gudfar och sedan körde jag iväg till Österby för att träffa Emmi & Sabina.

nuu ska jag lägga på mig mina favoritbyxor (skidbyxorna) och ta med iPoden och Ems på en promenix. det har ju faktiskt kommit lite snö, och kallt är det!

Snart

blir det jullov! Rättare sagt nästa veckas fredag. Jag väntar, jag väntar. Känns som om jag inte har varit ledig på evigheter. Veckosluten är ändå så pass korta, och något höstlov har vi ju inte haft. Så jag ska nog njuta av mina tre lediga veckor sen! Något som gör jullovet ännu bättre är att alla små liven kommer hem till Ekenäs, från Åbo & Paris. Och dessutom kommer min honeypie och min kära syster ner från Vasa också. fniss

Idag har ja pysslat med mina små barn på dagiset. Och fastän jag inte är så kreativ av mig, så måste jag ändå säga att resultatet blev himla bra! jag tycker det är fusk att jag varken är konstnärlig eller musikalisk.

nejj nu ska jag ta och krypa ner i min sköna säng, och vänta på ett samtal från mister C. sen ska jag läsa min bok. gonatt på er!



Weekend.

Härligt att vara uppe i Vasa lite emellanåt! Gårdagen spenderades med kära C. Vi åt tortillas, drack lite vin och såg på semifinalen i IDOL- hejja Erik! Julpyntade också lite, med en minijulgran och stjärnor.

Idag har jag lunkat på i stan.från butik till butik. Det resulterade i en juklapp åt pappa, två t-skjortor & en topp åt mig själv. Hann också äta en toast med Ika & Jannika på café de paris.

nu sitter jag och tar det lite lugnt. Konstigt hur ansträngande det kan vara att shoppa. Ikväll ska gänget till Amarillo och äta. Sedan blir det förfest hos Jenny, och kvällen avslutas med ett besök till Fontana.

Imorgon väntar ännu en lång tågfärd. Men sen är det snart jullov, ojj så skönt!
Ha en bra lördagskväll!

RSS 2.0