Veckoslutet

Detta v-slut har handlat om att umgås med gänget. Det var så längesen som vi alla hade träffats,så vi bestämde att vi skulle ses riktit ordentligt för en gångs skull. :) rolit att hang out med favoriterna

Fredag
Kände mig duktig på dagen och gjorde essäer, på kvällen kom flickorna hit och så gjorde vi oss redo för porn-partyt :P Christina fyllde år och det skulle ju firas! Så med korsetter och rutiga kjolar o.s.v brummade vi iväg till Chrissys. Där var det ju underhållande att se vad alla hade klätt ut sig till, haha! Alla hade riktigt fina utstyrslar, faktiskt! Roligt var det.

Lördag
Läste klar min PS 2 bok (äntligen) och såg på Sex and the City. Sen for jag och handla biff (eftersom alla skulle ha med sig en egen biff till Emmis) och lite drickbart. Sen hopp i duschen och raskt iväg till min favorit lägenhet i stan:) Där lagade vi mat, vilket resulterade i att vi alla luktade biff, smarrit... Men vi hade en himla trevlig middag, och Jannika, Henni och Ida dök också upp med tiden. Senare anlände också Emilia och Rasse. Småningom åkte vi iväg mot Karis och Affes, där vi yra på och hade roligt resten av kvällen. Kvällens drama var dock när Emmis akku föll ut från telefonen, och vi sökte överallt efter den, hittade den till slut i narikkan. Var också en mycket rolig kväll, med mina girlies :)

Söndag
Vaknade halv 12...jag har inte gjort någon större nytta idag. Men 3/4 delar av Ehrstedts familjen dök upp, roligt att träffa lille John, som kämpar på i milin för tillfället. Snart ska jag på övning igen, känner mig dock inte alls något vidare teatrisk just nu. Nåja, sen tänker jag se på SATC igen, och dricka cokis. Namnam. Och imorron sista vanliga skoldagen i gymnasiet, konstigt :) tje!

tisdag

Jag haatar såna dagar som man har allt för mycket saker att göra. Idag ska jag genast efter sista timmen på SE-info, efter det har vi teaterövning och sen ska jag skynda iväg till tennishallen. Det här betyder att jag kommer vara hemma 6-tiden idag, urk. Har i varje fall välsignats med en håltimme, så jag hann fara efter lite mat till butiken och snart har jag planer på att laga min HÄK-uppgift. Har även en modda-essä och en psykka-essä ogjorda, och så borde man ju lääääsa psykologi på kvällarna, men hur skulle man ha tid till det? På torsdag läser jag, då har jag 4 timmar hål. Sen borde jag städa akvariet, det börjar mer och mer likna en svampskog...

Men, detta är min sista vecka i gymnasiet, förutom provveckan, halleluja! Sen har man ju penkkis,abikryssning, ylläs, mallorca (eller vart vi tjejjer nu bestämmer oss att ta vägen) och sådant att se fram emot!

Och imorgon bär det troligen av till Heski med Emmi, Säb, och Äl. Jag är verkligen i behov av ett par nya jeans. Plus att jag väldigt gärna skulle vilja hitta en billig, fin skidrock. Hoppas det finns någon bra i Stadium! Sen ska jag även vara på jakt efter någon maskerad-klädsel till fredagen.

Nu är det hög tid att ta tag i hälsokunskaps-uppgiften, och småningom dra sig tillbaka till skolan... hejj!


klockan är tillbaka

Min kära mor hittade min klocka i en rockficka, i den rocken jag ju nog tidigare ha sökt igenom. Dessutom har jag inget minne av att jag skulle ha lagt den i en rockficka. Underlit. Men mammor har en speciell talang för att hitta borttappade saker, så är det bara! Mycket glad att min klocka är tillbaka.

Idag har varit en lååång dag. På studiehandledningen var jag och Sabina så trötta och hungriga så vi drabbades av sällsynt dålig humor. Vi lyssnade inte alls på vad gästen hade att säga om bl.a. studielån. Och när Sabina mittiallt viskar " Har hon en RADIOANTENN som peksticka?!" får man ju svårt att hålla sig för skratt. Haha. Men det såg faktiskt ut som en radioantenn, en såndär kort silvrig grejj var det iaf, tydligen nån ny version av den traditionella pekstickan.
Sen har ju Mage & Rumpa kört igång igen, kom just hem därifrån. Där har jag och Sabina planer på att riktigt ge järnet, så att man är i form till playan sen :p

Imorgon är det abiteater-övning och efter det tennis. På onsdag spelkväll hos Marran och på torsdag beger jag mig antagligen upp mot österbotten igen, hemma igen på söndag.

Där var en kort översikt för den kommande veckan, ha det!

Min lilla borttappade klocka...

På onsdag, före jag och Janice skulle fara och simma, tänkte jag för mig själv : lämna klockan hemma, annars glömmer du den bara i simhallen sen. Och jag är riktigt riktigt säker på att jag lämnade min julklapps-klocka i nedre badrummet  brevid parfymerna. Konstigt nog var den inte där nästa dag, vilket resulterade i att jag vände upp och ner på hela huset, jag sökte igenom hela badrummet, i väskor, i rock-och byxfickor, i tvättkorgen, i lådor, under skåp...precis överallt, utan att hitta den. Tänkte att kaaanske den nog ändå är i simhallen då, fastän jag är 99.9 % säker på att jag inte hade med den dit. Gick därför i varje fall dit och fråga----ingen klocka.

Den är alltså spårlöst försvunnen. Jag förstår inte vart den kan ha tagit vägen eftersom jag faktiskt har sökt på alla tänkbara platser. Men det är ju riktigt typiskt mig att glömma saker här och där. När jag t.ex. är hos Sabina glömmer jag nästan alltid något efter mig. Det är ju lite jobbigt. Men i varje fall, om någon har något tips på var klockan möjligtvis skulle kunna befinna sig, let me know.

Idag är det i varje fall fredag! Fredag måste nog vara den bästa dagen av veckan. Men före ledigheten måste jag ännu tillbaka till skolan och ha modda. Ikväll blir det antingen en tur till Knäppen eller Lavida med Emilia, och hoppeligen Sabina. Och imorgon är ju Äl tillbaka i landet, yee! Brun som en pepparkaka är hon säkert också, fusssk! Och ajjo, jag ska ju läsa på psykologi imorgon...jag måste. Men om det rååkar sig så att det är ett himla fint väder, och snön fortfarande är kvar, kanske jag måste fara på snowboards-debut för dethär året först. SEN läser jag.

Vad händer annat dethär veckoslutet då? Fortfarande öppet. På söndag kanske abiteater-övning (?)



Hemma igen!

Då var man tillbaka från Vasa än en gång. Första dagen i skolan gick ytterst trögt, först ska man stiga upp klockan 7, vilket jag tycker är riktigt omänskligt! Det var så skönt på jullovet när man fick sova hur länge som helst, men nu ska man återigen då anpassa sig till domhär tidiga mornarna... Sedan skulle man släpa sig igenom en timme biologi, hälsokunskap och psykologi. Min motivation är down. Man borde ju vara pigg och utvilad nu efter lovet, men med mig är det tvärtom. Men nåja, inte länge kvar nu av gymnasiet! Hejjahejja!! Och sen är det ju sportlov igen. :) Älska lov!


och jo, vi har fått snööö!


jag är i Vasa

Tänkte sysselsätta mig själv med att skriva ett nytt inlägg medan Chriso är på jobb. Morgonen började ju bra med morgonmål på sängen :) fniss. Är en riktig sömntuta så orkade inte ens dra mig till köket för att äta. Jullovet har varit riktigt skönt, har faktiskt inte gjort nästan någonting egentligen, bara varit. Och det är ju skönt att man någongång har tid till sånt också. För snart sätter ju studentskrivnings-läsandet igång igen...

för tillfället befinner jag mej då uppe i Vasa, och tänkte senare bege mig in till centrum på jakt efter en ny snowboard-rock. Påminne har ju faktiskt öppet nu där hemma i söder!

RSS 2.0